0   /   100

TestBiome / FindBiome

Szabvány sűrűségű humán mikrobióma szuszpenzió

lifofilizált formában mikrobióma-kompatibilitás feltérképezésére

Tovább

Találjuk meg

a legmegfelelőbb mikrobióma összetételt

Kérjük, válassza ki a betegen tesztelni kívánt LOT-ok számát. Általánosságban azt javasoljuk kollégáinknak, hogy próbálják ki a TestBiome kapszulákat a recipiens kezelhetőségének ellenőrzése céljából. A gyakorlat azt mutatja, hogy az MTT elvégzése előtt legalább 4 különböző donátumból készült, egységcsomagként elérhető kapszula típust célszerű használni: a FindBiome kapszulákat kifejezetten krónikus gyulladásos állapotok esetére állítottuk össze, ahol a kezelés időtartama várhatóan hónapokat vesz igénybe a mikrokörnyezet helyreállításához.

Donátum kompatibilitás-vizsgálata TestBiome / FindBiome kapszulákkal

Hosszú távon tervezett, krónikus emésztő-szervrendszeri betegség illetve ASD/ADHD kezelése esetén kompatibilitási vizsgálatot célszerű végezni, melyhez a TestBiome / FindBiome szolgáltatásunkat ajánljuk. Az eljárás során a kiválasztott donoroktól több alkalommal kerül széklet begyűjtésre, melyből 1/2/4 x 15 kapszulát tartalmazó, jól skálázható, szabvány sűrűségű, maximum 5 nap / LOT kezelési időre alkalmas liofilizált szuszpenziót hozunk létre. A vezetett panasznapló segítségével kiválasztható az a donátum, melytől hosszú távon a legjobb eredmény várható.

A szokásos alkalmazás: 3 kapszula bevétele reggeli előtt 2 dl vízzel, melyet 30 perces várakozási idő követ. A fél óra leteltétkövetően javasolt ismét 2 dl folyadék fogyasztása. Ezt követően történhet meg az első étkezés. A kompatibilitás ellenőrzése 5 napon keresztül végzendő, melyet 3 nap szünet követ. A TestBiome és a FindBiome alkalmazása során egyaránt ajánlott étkezési és panasznaplót vezetni a kiértékelés megkönnyítése érdekében.

A megfelelő gombra kattintva fizetési oldalunkra irányítjuk, ahol szolgáltatásaink megrendelését véglegesítheti. Az ellenérték beérkezése után munkatársaink e-mailben felveszik Önnel a kapcsolatot és a kiválasztott kiszerelésű TestBiome / FindBiome csomagot a vásárlás során megadott címre elküldik Önnek "Az orvos kezéhez" jelzéssel. Felhívjuk figyelmét, hogy bár a legmagasabb színvonalú, labor minősítésű szolgáltatást nyújtjuk Önnek, a TestBiome / FindBiome kapszulák alkalmazása és az eredmények kiértékelése szakmai tapasztalatot igényel. Kérjük, hogy kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

A mikrobióma átvitel terápia szövődményei

A legtöbb klinikai vizsgálat azt állapította meg, hogy néhány enyhébb mellékhatás, mint például hasi diszkomfortérzés, hasmenés, székrekedés és alacsony fokú láz átmenetileg jelentkezett MTT után, míg a ritka és súlyos mellékhatások leginkább az endoszkópia és a szedáció lehetséges szövődményeihez kapcsolódtak.[1], [2]

[1] Wang JW, Kuo CH, Kuo FC, Wang YK, Hsu WH, Yu FJ, Hu HM, Hsu PI, Wang JY, Wu DC. Fecal microbiota transplantation: review and update. Journal of the Formosan Medical Association. 2019 Mar 1;118:S23–S31. [2] Rossen NG, MacDonald JK, de Vries EM, D'Haens GR, de Vos WM, Zoetendal EG, Ponsioen CY. Fecal microbiota transplantation as novel therapy in gastroenterology: a systematic review. World journal of gastroenterology: WJG. 2015 May 7;21(17):5359.