0   /   100

A MikroBióma Átvitel Terápia (MTT)

Minden információ egy helyen,

hogy Ön és betegei a legmegfelelőbb döntést hozhassák
Tovább

A Mikrobióma

Definíciók, eljárások, protokolok

A beavatkozások módszertana szerint megkülönböztethetünk transzplantációt (nazogasztrikus szondán vagy végbélen keresztül történő átültetés) illetve transzfert (hagyományos kapszulák alkalmazása esetén). Transzplantáció során egyszerre nagyobb mennyiségű baktérium átültetése történik meg úgynevezett enema segítségével, ezt megelőzően a bélrendszerben található mikrobiómát antibiotikum alkalmazásával kiírtják. Transzfer során a beteg mikrobiómájának felülírása úgynevezett elárasztásos technikával lépésről-lépésre történik.

A MicroBiome Bank szolgáltatása a megfelelő donor felkutatását, a potenciális donor laboratóriumi szűrését, a donátum mélyreható ellenőrzését illetve annak kapszulákká történő átalakítását és tipizálását tartalmazza. Betegek számára egészségügyi tanácsadást nem végzünk, kollégáink részére viszont biztosítjuk a lehetőséget az alkalmazandó protokollok egyeztetésére.

Fontos, hogy a kapszulák összetétele LOT-onként változik, minden összetétel egyedi és megismételhetetlen. Ezért fontos, hogy alkalmazás előtt ismert legyen a felhasználás célja és a kezelés várható tartama.

Cégünk nem gyárt terméket, a mikrobióma tisztítását, koncentrálását szolgáltatásként biztosítjuk. Egészségügyi szakemberként választhat

7
szolgáltatás és
4
kiszerelés között.

A mikrobióma átvitel terápia (MTT)

célja a megbomlott egyensúlyú bakteriális mátrix helyreállítása, a disbiosis megszüntetése, melyet egészséges egyénekből nyert mikrobóma folyamatos, kímélő módon történő átvitelével valósítunk meg. Szolgáltatásaink igénybevételével az alábbi típusú és tulajdonságú kapszulák alkalmazására nyílik lehetősége:

MTT a Clostridioides difficile terápiájában

A mikrobióma átvitel alkalmazása a C. difficile fertőzés terápiájában ígéretes paradigmaváltást kínál, mivel kiváló hatékonyságot mutat a visszatérő fertőzések megszüntetésében, miközben elősegíti az egészséges bélmikrobióma helyreállítását. Az MTT azon képessége, hogy tartós javulást biztosít, csökkenti az antibiotikum-függőséget és javítja a betegek kilátásait, ezzel az MTT a C. difficile fertőzések elleni küzdelem élvonalbeli terápiás eszközévé emelve.

DiffBiome

Visszatérő Clostridioides (korábban Clostridium) difficile fertőzések kezelésére

A Clostridioides difficile fertőzés sürgős, antibiotikummal összefüggő egészségügyi veszélyt jelent, amelynek kevés kezelési lehetősége van. A mikrobióta helyreállítása székletmikrobióta-transzplantációval hatékony kezelési lehetőség a többször visszatérő C difficile epizódokban szenvedő betegek számára. Összehasonlítottuk a székletmikrobióta-transzplantáció hatékonyságát és biztonságosságát a placebóval összehasonlítva a vancomycin után első vagy második C difficile-fertőzés esetén.

- korlátozott spektrum
- növekvő rezisztencia
- emelkedő költségek
- a rezisztens törzsek miatt az életmentéshez szükséges hatás beszűkülése
- a természet saját védekező-mechanizmusainak "elhasználása"

Lépjünk kapcsolatba

Amennyiben a választandó szolgáltatásokkal kapcsolatosan  bármilyen kérdés merülne fel, kérjük, keressen meg bennünket, hogy segítségére lehessünk. Az e-mailekre általában hétfőtől-péntekig naponta két alkalommal reagálunk.

Iroda
MicroBiome Bank Ltd.
2 Brandon Road
Braintree, Essex
CM7 2NL
Egyesült Királyság
Keresne minket?
Közösségi oldalak

    Üzenet küldése