0   /   100

Nyilatkozat

Scroll Down
Medical Disclaimer

Jognyilatkozat

A weboldalon található információk kizárólag oktatási és kutatási célokat szolgálnak. Nem helyettesítik a szakszerű egészségügyi tanácsadást.

Kizárólag oktatási és kutatási célú információk

Az ezen a weboldalon található információkat a MicroBiome Bank az egészségügyi információk ingyenes terjesztése céljából biztosítja a köz javára.

Annak ellenére, hogy kifejezett gondossággal jártunk el az ezen a weboldalon található anyagok kiválsztásakor, a bemutatott információkat azzal a feltétellel bocsátjuk rendelkezésre, hogy ezekkel a MicroBiome Bank nem nyújt szakmai tanácsadást egy adott kérdésben.

Ez a weboldal nem helyettesíti a független szakmai tanácsadást. Az ezen a honlapon található információk nem szolgálnak orvosi tanácsadásként, és nem használhatók betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére, továbbá nem használhatók terápiás célokra, illetve nem helyettesíthetik az Ön saját egészségügyi szakemberének tanácsát.

A MicroBiome Bank nem vállal felelősséget az ezen a weboldalon található információk felhasználása vagy az azokra való hagyatkozás során keletkezett sérülésekért, veszteségekért vagy károkért.

Előadások

A weboldalon található előadások kizárólag azt a célt szolgálják, hogy jelezzük vagy javasoljuk, hogy az egészségügyi személyzetnek a saját tapasztalataink alapján mit kellene figyelembe vennie a kezelés során.

A MicroBiome Bank felhívja a figyelmet arra, hogy (a) a prezentációkra semmilyen módon nem szabad úgy támaszkodni, mintha azok átfogó kezelési módszert képviselnének, és (b) nem tudja garantálni, és nem vállal jogi felelősséget a prezentációkban szereplő információk pontosságáért, aktualitásáért vagy teljességéért.

A tájékoztatás minősége

A MicroBiome Bank mindent megtesz a weboldalon elérhető információk legmagasabb minőségének biztosítása érdekében és rendszeresen frissíti azokat. Mielőtt azonban az ezen a honlapon található információkra hagyatkoznának, a felhasználóknak gondosan értékelniük kell azok pontosságát, aktualitását, teljességét és relevanciáját saját céljaik szempontjából, és be kell szerezniük a saját konkrét egészségügyi állapotuknak megfelelő szakmai tanácsot. A MicroBiome Bank nem tudja garantálni és nem vállal jogi felelősséget az információk pontosságáért, aktualitásáért, teljességéért vagy értelmezéséért.

Az anyag harmadik felek véleményét vagy ajánlásait tartalmazhatja és nem feltétlenül tükrözi a MicroBiome Bank nézeteit, illetve nem jelent elkötelezettséget egy adott cselekvési irányvonal mellett.

Hivatkozások más weboldalakra

Ez a weboldal a MicroBiome Bank ráhatásán kívüli más weboldalakra mutató linkeket tartalmaz. A linkeket tartalmazó weboldalak kiválasztásakor kellő gondossággal járunk el, de a MicroBiome Bank nem vállal felelősséget az olyan weboldalakon található anyagokért, amelyek erre a weboldalra hivatkoznak. A felhasználó felelőssége, hogy saját maga döntsön a hivatkozott külső weboldalakon található információk pontosságáról, aktualitásáról, megbízhatóságáról és helyességéről.

A külső weboldalakra mutató linkek a felhasználó kényelmét szolgálják, és nem jelentik harmadik fél által kínált termékek vagy szolgáltatások jóváhagyását vagy ajánlását az ezen oldalról vagy erre az oldalra linkelt információk, anyagok vagy tartalmak alapján. Az ezen az oldalon található linkek felhasználói felelősek azért, hogy tisztában legyenek azzal, hogy melyik szervezet ad otthont az általuk meglátogatott oldalnak.

A hivatkozott oldalakon közölt nézetek vagy ajánlások harmadik felek nézeteit vagy ajánlásait tartalmazhatják, és nem feltétlenül tükrözik a MicroBiome Bank nézeteit vagy ajánlásait, illetve nem jelentenek elkötelezettséget egy adott cselekvés mellett.