0   /   100
Európa egyik legnagyobb humán és állati eredetű mikrobióta bankja a

MicroBiome Bank

Scroll Down

Hogyan tudjuk segíteni a gyógyítást?

Minden sikeres szolgáltatás mögött egy megfelelően összeállított csapat áll. 2016. óta foglalkozunk humán mikrobióta átvitellel, Európában egyedüliként biztosítunk klinikai kísérletek, sportegészségügyi eljárások céljára liofilizált humán mikrobiótát. Célunk, hogy megőrizve cégünk innovatív voltát, Európa valamennyi egészségügyi intézményében. 72 órán belül elindíthassuk a szükséges készítményt. Nem csak összegyűjtjük és rendszerezzük a hozzánk érkező tapasztalatot, de a betegellátásban dolgozó kollégák részére ezt a tudást rendszerezve, háttértámogatásként is biztosítjuk.

Rólunk többet a képekre kattintva tudhat meg.

Dr. Bezzegh Attila

Orvos igazgató, orvos-mikrobiológus

A MicroBiome Bank laboratóriumának vezetőjeként feladatom a legújabb mikrobiológiai technológiák biztonságos bevezetése, melyek hozzásegítik cégünket ahhoz, hogy az általunk ellátott intézmények a mikrobióta transzfer során a legmagasabb minőségű és biztonságosabb szolgáltatást nyújthassák.

Dr. Patay Gábor

Mikrobióta specialista, orvos

A MicroBiome Bank stratégiájával összhangban elsődlegesen a mikrobióta transzfert és tranzplantációt intézményekben végző kollégák szakmai támogatása a feladatom. A mindennapokban a kezelések közben fellépő mellékhatások illetve a terápiától független tünetek elkülönítését végzem.

Dr. Hernold László

Kereskedelmi igazgató, orvos

Intenzív terápiás orvosként a kórházak és rendelőintézetekkel tartom a kapcsolatot, a kollégákat látom el naprakész információval a mikrobióta transzfer és transzplantáció alkalmazásával kapcsolatban, különös tekintettel a CD fertőzésekre.

Dr. Belatiny-Kenéz Attila

Ügyvezető igazgató, orvos

Elsődleges feladatom a cég stratégiájának megalkotása, a mikrobióta transzplantációval és transzferrel kapcsolatos legújabb kutatási ismeretek és jogi előírások összeegyeztetése, a betegellátó intézetek, az oktatási intézmények naprakész információval történő ellátása.

Iroda
MicroBiome Bank Ltd.
2 Brandon Road
Braintree, Essex
CM7 2NL
Egyesült Királyság
MicroBiome Bank Kft.
1118 Budapest,
Ménesi út 104. II. ép. al.
Magyarország
Keresne minket?
Social Media
Human MicroBiome Capsules for MTT

    Üzenet küldése