0   /   100
Hogyan segíthet Önnek

A MikroBióta Átvitel Terápia (MTT)

mellyel egészséges emberek baktériumai ültethetők át?

Engedje meg, hogy a legfontosabb információkat megosszuk Önnel
Lépjünk tovább!
Hol tart ma a tudomány

A Mikrobióta Terápia területén

Mit tudunk és mire keressük még a válaszokat? Ma még ugyanolyan kétkedés fogadja a mikrobióma átvitel daganatkezelésben betöltendő szerepét firtató publikációkat, ahogyan több, mint tíz évvel ezelőtt az élelmiszerben található antibiotikumok bélflórára gyakorolt káros hatásáról szóló írásokat. Ugyanakkor számos betegség esetén ma már a szakmai háttérrel nem rendelkezők is tisztában vannak azzal, milyen fontos a beleinkben található mikroorganizmusok sokszínűsége, egyensúlya és nyomonkövetése. Ezért kereste fel az oldalunkat Ön is. A tökéletesen működő, stabil ökoszisztéma előállítása mesterséges körülmények között még hosszú évtizedeken keresztül nem lesz lehetséges, ugyanakkor egészséges egyének mikrobiómájának átvitele, a Mikrobióma Átvitel Terápia (MTT) ma már rutinszerű eljárásnak számít.

Elsőként szeretnénk közérthetően elmagyarázni, hogyan gondolkodunk ma a bélrendszerünkben élő mikroorganizmusokról. Ezt követően megmutatjuk, hogy különböző betegségek esetén milyen terápiás lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére. Végül betegségcsoportonként részletezzük, hogyan juthat Ön is hozzá a MicroBiome Bank kapszuláihoz.

MicroBiome Bank kapszulák

szerepe különböző kórképekben

Kérjük, tekintse át az alábbi lehetőségeket és válassza ki azt, amely miatt felkeresett bennünket!
Saját mikrobióta tárolása

Saját mikrobióta tárolása

azokban a helyzetekben, amikor ez a legjobb megoldás

C. difficile fertőzés leküzdésének hatékony módja

C. difficile fertőzés

leküzdésének hatékony módja

Parkinson kór tüneteinek enyhítése

Parkinson kór

tüneteinek enyhítése

Autizmus egyes formái estén jelentős változás érhető el

Autizmus és ADHD

egyes formái estén jelentős változás érhető el

IBS és IBD betegk legújabb esélye egy jobb életminőségre

IBS és IBD betegek

legújabb esélye egy jobb életminőségre

Elhízás és diabétesz esetén fennálló diszbiózis kezelése

Elhízás és diabétesz (hamarosan)

esetén fennálló diszbiózis kezelése

Az AutoBiome (saját mikrobióta letárolásán) illetve a DiffBiome kapszulák előállításán (Clostridium Difficile fertőzés gyógyításán) túl a MicroBiome Bank egyéb szolgáltatásai is betegeknek szólnak, de a fenti két eset kivételével szakorvos közreműködését igényelhetik. Javasoljuk, hogy az egyes kapszulák megrendelését megelőzően mindenképpen forduljon kezelőorvosához. A MicroBiome Bank nem végez betegellátást, a konzultációk célja az egyes betegek részére felállítandó kezelési protokoll kidolgozása, melyet leghatékonyabban az adott szakterület orvosa képes alkalmazni.

Tájékoztatás

Keményen dolgozunk azon, hogy weboldalunk a lehető legformatívabb és legfelhasználóbarátabb legyen. Ezért folyamatosan frissítjük a pácienseknek szóló információs csomagunkat, hogy segítsük őket a legjobb megoldás megtalálásában. Amennyiben a szolgáltatásainkkal, azok alkalmazásával kapcsolatosan bármilyen kérdés merülne fel, kérjük, írja meg nekünk és azokra igyekszünk rövid időn belül válaszolni.

Kövesse blogunkat

Az emberi mikrobiómával kapcsolatos ismeretek robbanásszerűen bővülnek. Ugyanakkor az elérhető információs tömegből nagyon nehéz kiszűrni azokat a klinikai kísérleteket, összefoglalókat és előadásokat, melyeknek a betegek kezelésében valóban van kézzelfogható relevanciája. 2023. december 1-től ezen írások összegyűjtésére teszünk kísérletet a Blogunkban.


Going down - Day 42

Lejtőn – 42. nap

Az elmúlt 4 nap volt talán a legnehezebb eddig. Azzal kezdődött, hogy eltoltam a szerdai edzést másnap reggelre. Na…ezt nem kellett volna. Alig bírtam összevakarni magam és úgy éreztem, hogy...

Lépjünk kapcsolatba

Amennyiben a választandó szolgáltatásokkal kapcsolatosan  bármilyen kérdés merülne fel, kérjük, keressen meg bennünket, hogy segítségére lehessünk. Az e-mailekre leterheltségünk függvényében általában hétfőtől-péntekig, a lehető legrövidebb időn belül reagálunk.
Iroda
MicroBiome Bank Ltd.
2 Brandon Road
Braintree, Essex
CM7 2NL
Egyesült Királyság
Keresne minket?
Közösségi oldalak

    Üzenet küldése